חשש לשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/08/2009 | 19:02 | מאת: מלכה

שלום לך. אני כבר כתבתי לך ביום שישי לגבי ביתי בת 32 שיש לה חום שנע בין 37.5 לבין 39 כואב לה מאוד הראש ויש לה צמרמורות. במשך השבוע לפני שהופיע החום היו לה כאבים בזמן נתינת שתן לכן היום בקופת חולים היא נתנה בדיקת שתן שהתשובה תהיה רק בעוד 3 ימים. בינתיים הרופא נתנה לה אנטיביוטיקה "אופלודקס" פעמיים ביום. היא לקחה כדור אחד בבוקר. החום לא יורד והיא לוקחת כל 4 שעות אקמול ויש לה עכשיו כאבי ראש חזקים וצמרמורות מאוד. אני לא יודעת מה לעשות. יכול להיות שזה גם שפעת וגם דלקת בשלפוחית? כמה אקמול אפשר לתת בפעם אחת להוריד קצת את החום והצמרמורות? גם רואב לה הגב עכשיו והבטן. יכול להיות שזה גם מהאנטיביוטיקה? בבקשה תגיד לי מה לעשות? היא שוכבת במיטה וקר לה מאוד ורע לה? אני מודה לך מאוד אם תענה לי מהר. היום יש החמרה במצב פשוט.

שלום מלכה, 1. אין זה סביר שבתך סובלת משני זיהומים שונים במקביל. 2. אני ממליץ על שימוש באקמול כל 6 שעות. 3. אם יש החמרה במצבה של בתך מומלץ לקחת אותה לבדיקה חוזרת ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות