שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/08/2009 | 16:17 | מאת: מנחם

ד"ר שלום, ברוב עוונותי ביקרתי אצך נערת ליווי, היא נראתה כמקפידה על היגיינה. המגע המיני היה עם קונדום כאשר היא שוכבת על מיטת המסאזים ואני עומד כך שלא היה מגע מורגש בין נוזלי גוף. יתרה מכן לא ראיתי אצלה פצעים או הפרשות, אני לא מורגל באירועים כאלו. האם יש צורך לפנות לרופא במידה ואני לא מרגיש בתופעות חריגות? אם כן אילו בדיקות צריך לעשות?

שלום מנחם, אם וכאשר תהיינה לך "תופעות חריגות" כלשהן, כדאי יהיה לך לפנות לרופא ואז תעשנה לך בדיקות בהתאם לסוג ה"תופעות החריגות" הללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות