מחלת הנשיקה ??

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/03/2002 | 15:04 | מאת: טל

אני נמצא כרגע אחרי יותר משלושה שבועות של מחלה, שאובחנה כמחלת הנשיקה. בשבוע האחרון החלו אצלי כאבי גרון והחום עלה וכן החלו כאבים בצד ימין מתחת לצלעות. (והם נמשכים כבר שבוע). בבדיקת דם לתפקודי כבד שעשיתי יצאו תוצאות שנראות די מפחידות בחריגה שלהן מערכי הייחוס (בעיקר השניה והשלישית) : ALK. Phosphatase 88 IU GOT(AST) 83 IU GPT(ALT) 165 IU BILIRUBIN Total 1.1 mg/dl BILIRUBIN Direct 0.35 mg/dl מה זה אומר על תפקודי הכבד שלי ? האם באמת לא צריך לעשות כלום חוץ מלנוח (זה מה שהרופא אומר) ? יש תרופה ??? האם זה לא מסוכן ? האם זה מהלך טבעי של מחלת הנשיקה או שזה נחשב כסיבוך ? תודה

שלום טל, נתוני בדיקות הכבד שעברת בהחלט תואמים את האבחנה של מחלת הנשיקה (שלדבריך אובחנה אצלך), ולי הם לא נראים מפחידים או מסוכנים כלל. הבשורות ה"רעות"- אין כיום טיפול במחלה זו, והבשורות הטובות- ברוב המקרים היא חולפת מעצמה ללא סיבוכים. המשך מנוחה נעימה והרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות