יציאה לנופש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 18:55 | מאת: אלמונית

שלום רב, בני הקטן מאתמול בערב(לילה שבין חמישי לשישי ) עם חום גבוה, נזלת, כאבי ראש וגרון. אמרת לי שסביר להניח שנדבק בשפעת החזירים. ביום שני הקרוב אנחנו אמורים לצאת לנופש שחיכינו לו קרוב לחודשיים. אם הסימנים לא עוברים יש אפשרות לצאת לנופש כאשר הנסיעה באוטו תהייה עם חלונות פתוחים למניעת הדבקה? מה הייתה מציע לי לעשות? אנחנו מאוד רוצים לצאת לנופש

שלום שלומית, לאדם (לרבות ילד) החולה ב'שפעת החזירים' מומלץ להיות ב'בידוד מרצון' (דהיינו לא להיות במגע עם אנשים אחרים) עד 24 שעות לאחר היעלמות כל תסמיני מחלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות