האם פצעים לבנים על השפתיים הם סימן מקדים למחלה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 18:24 | מאת: שקמה

שלום בתי היתה חולה בסוף שבוע שעבר בשפעת החזירים. כמה ימים לפני שהופיעו סימני המחלה היו לה פצעים לבנים על השפתיים היו לה אחר כך כמה ימי מחלה (עשתה V על כל תסמין של שפעת החזירים) ובריאה מזה כמה ימים עכשיו אני שמה לב שהתחילו לצאת גם לי פצעים לבנים על השפה, האם יכול להיות שזה סימן מקדים למחלה? אני בהריון, מתחילה מחר שליש שלישי... לכן גם חשוב לי לתפוס את המחלה (אם קיימת אצלי) בלב ראשוני תודה

שלום שקמה, לא שמעתי על כך ש"פצעים לבנים על השפה" הם תסמין מקדים של 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות