שפעת החזירים בגן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 17:17 | מאת: גלית

שלום אני עובדת בגן ילדים וכרגע יש המון ילדים אשר משתעלים עם חום גבוה ועם נזלות האם יכול להיות שהן נדבקו בשפעת החזירים?איך אני יכולה לשמור על עצמי על מנת למנוע הידבקות או שמא זה דבר בלתי נמנע עם ילדים תודה

שלום גלית, כדי לצמצם את סיכוייך להידבק ב'שפעת החזירים' מומלץ לך: 1. לנסות למנוע מילדים חולים במחלה זו להגיע לגן. 2. להקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים וסבון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות