התקררות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 13:22 | מאת: גליתד

שלום רב, האם יכול להיות שהתקררות תלווה - בחום של 39,נזלת, כאבי ראש וגרון?או שזה חייב להיות שפעת החזירים אני שואלת זאת מכיוון שהיינו בים אחהצ לבני הקטן היה מאוד קר כשהוא יצא מהים אז חשבתי שאולי החום והנזלת היא תוצאה של ההתקררות

שלום גליתד, "התקררות" הוא מושג מאד מעורפל, אך יכולים להיות זיהומים נוספים- מלבד שפעת- שגורמים לשילוב של חום, נזלת, כאבי גרון וכאבי ראש. יחד עם זאת, בתקופה הזו סביר ששילוב התסמינים האלו מצביע על 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות