הריון ומוגלה בגרן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 11:59 | מאת: הסטרית

אני בשבוע 28, הבוקר עם חום 37.4, נפיחות ומוגלה בגרון בצד שמאל. להפתעתי, הרופא כלל לא לקח את זה קשה. הוא אמר לי לקחת ראפאפן וזה לא שפעת החזירים. איך הוא יודע בלי לשלוח אותי לבדיקה? מדוע לא הסכים לתת לי את התרופה לשפעת? מדוע לא הסכים לבצע את הבדיקה?בתור אמא לילדים נוספים, אני ממש מודאגת וחושבת שעדיף היה לא לקחת סיכון ולהתחיל לתת את התרופה. הרי ההנחיה שכל אישה הרה שמפתחת חום, צריכה לקחת את התרופה? אשמח לשמוע את חוות דעתך!!!!!! תודה רבה

שלום היסטרית, אם הרופא שבדק אותך התרשם שאת סובלת מדלקת גרון חיידקית / סטרפטוקוקואלית (כפי שהוא כנראה עשה), אין ביכולתי לחלוק על דעתו מ"מרחקי האינטרנט". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות