אפטיות כן שפעת או לא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 09:57 | מאת: גליתד

שלום רב, לבני בן 3 יש חום 39, נזלת, ומדי פעם משתעל. הוא אסמטי ומטופל בפליקסוטייד. היינו אצל הרופא ולי היה ניראה שאלו המאפיינים של שפעת החזירים (לפי שוטטות באתר זה מאוד התאים למאפיינים). הרופא אמר שזו לא שפעת החזירים מכיוון שבשפעת החזירים הילד תשוש ואפטי ובני מאוד עירני פעיל. חשוב לי לציין שהוא עם נורופן. האם כל מי שחולה בשפעת החזירים מופיע גם סימן של תשישות ואפטיות או שלא חייב? יכול להיות מצב שיש את כל הסימנים והילד לא תשוש ולא אפטי ואף עירני וזה עדיין שפעת החזירים? האם לדעתך בני חולה בשפעת החזירים לפי הסימנים שציינתי לעיל

שלום גליתד, 1. לא כל חולה ב'שפעת החזירים' סובל מתשישות או מאפטיות. 2. בהחלט יכול להיות שבנך סובל מ'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות