דרכי הידבקות בשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 08:52 | מאת: גלי

שלום רב, הנני בהריון בשבוע השביעי, חוששת מאוד מהידבקות בנגיף. שאלותיי: 1. מהן דרכי ההדבקות? 2. האם פעילות בחדר כושר (מקום סגור ועמוס באנשים)מגבירה את הסיכון? 3.האם שחייה בבריכה(מקון בו אנשים פולטים רוק) מגבירה את הסיכון? תודה רבה גלי

שלום גלי, 1. ההדבקה ב'שפעת החזירים' היא בעיקר דרך הפרשות של דרכי הנשימה (תרסיס מעיטוש או שיעול, רוק וכד'). 2.בכל מקום ציבורי בישראל- לרבות בחדרי כושר ובבריכות שחיה- ניתן כיום להידבק בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות