שאלה על "מחוסנות":

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 08:02 | מאת: חגית

לכל אלו ששואלים האם לחלות בששפעת מחסן נגדה אתה עונה ש"לא סביר שמי שחלה עכשיו יחלה שוב בעתיד הקרוב". האם אתה מתכוון ש ס ט ט י ס ט י ת זה לא סביר (כמו שלא סביר סטטיסטית להפגע פעמיים מברק באותו מקום, אבל אפשרי בהחלט), או האם זה לא סביר מבחינה ר פ ו א י ת - בגלל שהגוף מפתח נוגדנים למחלה? תודה!

שלום חגית, זה לא סביר מבחינה רפואית (היות וסביר שבעתיד הקרוב יהיו לאדם שחלה בזן מסוים של נגיף השפעת מספיק נוגדנים שיגנו עליו מפני תחלואה חוזרת באותו זן של נגיף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות