שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 06:15 | מאת: א

שלום רציתי לדעת הבת שלי במשך שבועיים התחילה בזה שנעקצה וקיבלה אינטביוטיקה בגלל זיהום ובמשך שבועיים שיעול טורדני וכאבי ראשהרופא נתנה לה עוד פעם אנטביוטיקה לכיסוי סוג של שעלת יומיים אחרי אנטביוטיקה עלה לה חום 40 וחיחוריםבריאות דו צדדים בצילום נראה סימני ברוכים ודלקת הילדה מתלוננת על שריפה בגרוןכאבי ראש וכאבישרירים האם זה סימנים לשפעת יש לציין יש לי הפניה לבית חולים להחמרה אבל אני מפחדת ללכת מה עושים

שלום א' אני ממליץ לך לקחת את בתך לבדיקת רופא/ה בהקדם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות