הרפס?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 23:29 | מאת: דנה

יומיים אחר קיום יחסי מין, גירד לי והופיעו שלפוחיות קטנטנות... עשיתי בדיקת דם אלו התוצאות: HSV-IGG TYP.II NEGATIVE TPHA NEGATIVE HSV-IGG POSITIVE HSV-IGM(I+II) NEGATIVE HBS ANTIGEN NEGATIVE HCV ABS NEGATIVE מה תוצאות אלו אומרות? מה פירוש החיובי?

שלום דנה, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. נדבקת בעבר בהרפס מסוג 1, אך אין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה. 2. לא נדבקת בעבר בהרפס מסוג 2, בעגבת, בהפטיטיס B ובהפטיטיס C. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות