שתי תמיהות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 20:22 | מאת: עוד אזרחית

שלום, שתי תמיהות לי: 1) האמנם כל ה-8 בטוח נפטרו משפעת החזירים? הרי לפחות לגבי שלושת האחרונים יש את כל הסימנים שהסיבה אחרת, אז מדוע להבהיל את הציבור? 2) לגבי התסמינים. לי בחיים החום לא עלה מעל 37.5 (מלבד אולי כשהייתי תינוקת), אני בת 46 בקבוצת סיכון משתי סיבות. האמנם עלי לפנות לבדיקה רק אם החום עולה מעל 38 מעלות? מה אם יש "כאבי שפעת" + שיעול (קל מאוד אבל מכאיב בחזה) + כאב גרון?

שלום עוד אזרחית, 1. אני מנסה לא להבהיל את הציבור (ואינני יכול לדבר בשמם של גורמים אחרים). 2. את יכולה לגשת לבדיקת רופא/ה גם אם יש לך 'תסמיני שפעת' ללא חום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות