קבוצת סיכון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 20:15 | מאת: לילך

שלום ד"ר ממה שהבנתי לפחות 2 מהמטופלים שנפטרו מהשפעת סבלו מלחץ דם גבוה. האם זה אומר כי בעלי לחץ דם גבוה נמצאים בקבוצת סיכון? מה קורה לאלו שמטופלים בכדורים להורדת לחץ הדם? בנוסף, אשמח אם תתייחס למדוע בשפעת מסוכנת יותר לצעירים וגם מה שבינתיים ידוע על אנשים בריאים שמתים מהמחלה תודה תודה

שלום לילך, 1. אין בידי מידע מהימן על החולים שנפטרו מ'שפעת החזירים'. 2. לפי הנחיות משרד הבריאות לחץ דם גבוה איננו נחשב כ'גורם סיכון' לפתח את סיבוכי המחלה. 3. לדעתי השפעת איננה מסוכנת יותר לצעירים אלא מסוכנת פחות למבוגרים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות