בהריון ומפחדת שאולי נדבקתי...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 20:03 | מאת: לחוצה

אני בסוף החודש השישי להריוני. שבוע שעבר היה לי חום נמוך 37.8 ותסמיני שפעת,החום ירד אבל גם היום ,כמעט שבועיים אחריי, אני עוד חלשה ועם כאבי גרון לא פוסקים(כאבים חלשים לא כמו דלקת אבל הגרון מציק וכואב). אני יודעת שזה לא המקרה הקלאסי עם התסמינים הרגילים אבל האם יש צורך להיבדק?? תודה מראש.

שלום לחוצה, לאור התיאור שלך על השיפור במצבך הרפואי אינני רואה סיבה מדוע (דווקא לאחר שבועיים) עליך 'לרוץ' לבדיקת רופא/ה, אבל לאור העובדה שתסמיני מחלתך אינך חולפים כדאי לך להיבדק מתישהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות