חשש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 19:05 | מאת: מ

שלום, אני בת 19 חיילת כבר ביום שלישי התחיל לי כאב גרון עם צריבה ביום רביעי הכאב גרון התחזק והיה לי חום בין 37 ל-37.2 מעלות היום עלה לי החום ל37.4 מעלות והכאב גרון קצת החליש ויש גם נזלת אני חוששת שמא זה תסמינים של שפעת חזירים כי אני לוקחת אקמול והחום לא יורד.. יש סיכוי שזה יתפתח בהמשך? מה לעשות האם לנוח בבית? או ללכת להיבדק? תודה מראש

שלום מ', אין לי מושג איך תתפתח מחלתך בהמשך, אך כרגע התיאור של מחלתך איננו אופייני ל'שפעת החזירים'. אם מצבך איננו משתפר מומלץ לך לגשת לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות