צואה שחורה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/03/2002 | 22:52 | מאת: אילנה

שלום, בשלושת הימים האחרונים התחלתי לקחת ברזל בעקבות אנמיה. אני לוקחת כדורי ברזל טבעיים (של חברת GNC), כדור של 30 מ"ג ביום. היום גיליתי כי הצואה שלי הפכה לשחורה. האם זה מהכדורים? האם זה יכול להיות תגובה לרעילות של ברזל (ביום הראשון ללקיחה לקחתי ארבע כדורים בבת אחת בגלל טעות של הוראות הרוקח)... אגב, אני בת 30, ללא מחלות פרט לאנמיה שנובעת מתזונה צימחונית. אודה לתשובתך.

שלום אילנה, את בפורום הלא נכון. אנא הפני את שאלתך לרופא גאסטרואנטרולוג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות