שפעת החזירים בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 17:03 | מאת: דנה

שלום רב, אני בהריון בשליש הראשון, לפני כיומיים החלו לי סימפטומים של כאבי ראש חזקים , כאבי שרירים (בעיקר צוואר) תחושת צינון באף וחולשה כללית. מדדתי חום כמה פעמים ואין לי חום. שאלתי היא קודם כל אם אלו הם סימפטומים שיכולים להראות על שפעת החזירים? ואם כן אז מה צריך לעשות במיוחד אם אני בהריון והבנתי שבהריון יש גורמי סיכון גבוהים יותר?

שלום דנה, 1. היעדר חום מוריד את הסבירות שמדובר ב'שפעת החזירים', אך לא שולל זאת בוודאות. 2. לאור תלונותייך (והעובדה שאת הרה) מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות