"שפעחת החזירים" -במקרה של אלרגיה (בקרב חיילים)

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 15:47 | מאת: לאה

בני סובל מאסתמה אלרגית מטופל במשאף במקרה הצורך, מזה שלושה ימים שהוא סובל משילשולים, ללא חום או תופעות של שפעת, היש סיבה לבדיקה? הוא חייל ...האם בצה"ל יקבלו חיסונים ? לפני כחודש הוא חלה עם חום גבוה וכאבי גרון בצבא שלחו אותו הביתה וטופל באנטביוטיקה, לאחר שבוע חזר לבסיס. האם הצבא מוכן/ ער למחלה? אודה לתשובה חוזרת למייל

שלום לאה, 1. עדיין לא נקבעה 'רשימת העדיפויות' לקבלת החיסונים העתידיים כנגד 'שפעת החזירים'. 2. צה"ל אמור להיות ערוך ומוכן לטפל במחלה ולחסן כנגדה. 3. שלשולים ללא חום אינם מאפיינים את 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות