שאלה חשובה בקשר לבתי.. !!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 15:25 | מאת: קורין .א.

שלום, אני קורין ויש לי ילדה בת 14 ולפני יומיים היו לה כאבי ראש חזקים במיוחד, אתמול עלה לה החום ל 37.5 עם כאבי ראש חולשה סחרחורות ובלילה שיעול. והיום לא כואב לה הראש כל כך כמו ביומיים האחרונים אבל החום עלה לה ל 37.7 ויש לה קצת כאבי גרון ושיעול יבש אבל ללא כאבי ראש, סחרחורות או חולשה. האם יש ממה לחשוש או שזה הוא רק וירוס? והרופאה המשפחתית בידיוק נסעה לחופשה כך שאין לי אפשרות להתייעץ ברופה. מה עלי לעשות? אשמח לקבל תשובה במהרה. קורין .א.

שלום קורין, 1. לא ברור לי מה כוונתך בביטוי "סתם וירוס": יכול להיות שלבתך יש זיהום בוירוס כלשהו, לרבות בוירוס 'שפעת החזירים'. 2. אם רופאת המשפחה שלכם נמצאת בחופשה ניתן לקחת את בתך לבדיקת רופא/ה מחליף/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות