מהם הסימפטומים ומהו הסיכון לנשים הריון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 14:57 | מאת: קרן

שלום ד"ר, 1. מהם הסימפטומים למחלה והאם כולם מופיעים בהכרח או שייתכן למשל שלא יהיה חום גבוה או בכלל? 2. אני בשבוע 28 להריוני. ידוע לי שאני בקבוצת סיכון, אולם לא ברור לי מהם הסיכונים הייחודיים לנשים בהריון. בתודה מראש, קרן

שלום קרן, 1. תסמיני 'שפעת החזירים' כוללים בד"כ חום + נזלת, כאבי גרון, שיעול, קוצר נשימה, כאבי שרירים ועוד. 2. נשים הרות, בשליש השני והשלישי להריונן, החולות ב'שפעת החזירים' נוטות יותר (מנשים לא הרות) לפתח דלקת ראות + אי ספיקה נשימתית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות