4 מקרים של שפעת החזירים במקום העבודה .

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 14:50 | מאת: אמה

בעבודה אצלנו נמצאו 4 מקרים של שפעת החזירים לרובם בעבודה יש את התסמינים של שפעת החזירים המקום הוא סגור ,נורא מפחיד להגיע לעבודה האם ניתן לעשות משהו בנידון ? האם יש איזו בדיקה שניתן לעשות לכל החולים(שיש להם את התסמינים ) ? אני כבר שבוע וחצי חולה עם חום , שיעול , נזלת , גודש במערות האף כאבי ראש חזקים הרופא שלי נורא אדיש לגבי השפעת הזו האם לגשת לבית חולים ?

שלום אמה, 1. את שאלתך בנושא מקום העבודה מומלץ לך להפנות למשרד התמ"ת. 2. על פי הנחיות משרד הבריאות- למרבית החולים החשודים כסובלים מ'שפעת החזירים' לא מומלץ כיום לבצע בדיקות יעודיות לאיבחון מחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות