ראשון לציון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 14:32 | מאת: דרור

שלום, אני בן 25 , לפני ימויים היה לי כאבים בגוף וחום 39.5 . הרופאה אמרה לי שזה שפעת ושאקח תרופות להורדת חום. לשאלתי אם זה שפעת חזירים , הרופאה אמרה שלא , שזה שפעת רגילה . לאומת זאת כל הזמן אומרים לי שעכשיו אין שפעת רגילה אלה רק שפעת חזירים, האם זה נכון . בנתיים החום ירד ל 38 ואני עדין בבית . מתי אני אוכל לחזור לעבודה?

שלום דרור, 1. אם אדם הינו חולה כיום בשפעת, אזי סביר שמדובר ב'שפעת החזירים'. 2. על פי הנחיות משרד הבריאות חולה ב'שפעת החזירים' נחשב כמדבק עד 24 שעות לאחר היעלמות כל תסמיני מחלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות