שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 14:11 | מאת: מ

ד"ר הלפרין שלום אני חול אסטמה קשה ובשנה האחרונה היו לי 4 פעמים דלקת ריאות אני מטופל באנטיביוטיקה למשך כחצי שנה ע"י רופא מומחה מהכרמל. האם אני בקבוצת סיכון גבוהה (אני מאמין שכן ). ומה אני אמור לעשות כדי לשמור על עצמי מהמחלה (שפעת החזירים)??? תודה מ.....

שלום מ, 1. אתה שייך ל'קבוצת הסיכון' לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים'. 2. כדי לצמצם את סיכוייך להידבק בנגיף מומלץ לך להתרחק ככל האפשר מאנשים חולים, ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות