נשים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 12:37 | מאת: קרן

שלום, בעבר קראתי באחת מתשובותיך כי נשים לאחר לידה אינן בקב' סכון לסיבוכי שפעת חזירים. באחת התשובות האחרונות שלך (מהיום/אתמול) כתבת כי נשים חודש לאחר לידה כן נחשבות בקב' סיכון... מדוע ההבדל בין 2 התשובות שלך??? האם יש נתונים חדשים שלא היו ידועים עד כה? תודה

שלום קרן, 1. בהגדרות הרשמיות של משרד הבריאות (מה- 21.7.09) ל א נכללות נשים לאחר הלידה ב'קבוצות הסיכון' לפתח את סיבוכי המחלה (לצורך קבלת טיפול ב'טמיפלו', למשל). 2.יחד עם זאת, אנו יודעים שנשים אלו נוטות יותר לפתח את סיבוכי המחלה (מלעומת נשים בנות גילן שאינן לאחר לידה ושאינן משתייכות ל'קבוצות הסיכון' האחרות שהוגדרו ע"י משהב"ר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות