חיפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 10:38 | מאת: דניס

שלום ד"ר אני בת 32 ובני בן 11 כבר מזה יומיים יש לנו שלשולים וכאבי בטן אין חום מתפקדים כרגיל האם אנו חולים בשפעת חזירים כי קראתי מאמרים ששלשולים יכולים להיות סמן להידבקות בשפעת

13/08/2009 | 11:34 | מאת: מורן

דר הלפרין שלום אתה עמל רבמות להשיב לגולשים ועל כך תבורך. אך לא שמת לב כי יש כאן תופעות אוססיביות של שאלות של אותה גולשת בשמות ערים שנות. לך אחורה בדפים ותווכח כי יש כאן הטרדה אובססיבית פסיכיאטרית יותר משאלה תמימה.

שלום דניס, היעדר חום מוריד את הסבירות שמדובר ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות