האם זו ש.חזירים ומהן תופעות הלוואי?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 09:11 | מאת: דניאלה

שלום, כבר מיום ראשון שיש לי חום- או שהוא עולה ל-40 או שהוא יורד ל37.5 אבל כל הזמן נשאר בממוצע- 38.5. אני משתעלת כמו חולת שחפת שיעולים חזקים מהריאות ואין לי כוח לקום מהמיטה. כנראה שחליתי בשפעת החזירים? עוד דבר: יכול להיות שאני הוזה? אבל נראה לי שגם הפנים שלי קצת התעוותו ונהיו עגולות נורא ולא נעים לומר- קצת חזיריות. אני מדמיינת את זה או שזו סוג של תופעת לוואי?

שלום דניאלה, 1. תאור מחלתך מתאים ל'שפעת החזירים'. 2. אינני מכיר את 'תופעת הלוואי' של המחלה שאותה את מתארת בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות