הידבקות בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 08:42 | מאת: קרן

שלום דוקטור, אני בתחילת שבוע 22 להריון. לפי כחודש בעלי סבל מחום גבוה (שנע בין 38 ל-39.2), כאבי ראש ושרירים. הוא התאשפז בבי"ח למספר ימים, אך לא גילו את הסיבה למחלתו. הוא מסר לרופא כי אני בהריון בשל החשש להידבקותי במחלה. למיטב ידיעתנו, לא ביצעו בדיקה ייעודית של שפעת החזירים, אך משום מה שללו את המחלה הזו. האם ייתכן בכ"ז שזו היתה שפעת החזירים, ואם כן - האם ייתכן שחליתי ופיתחתי נוגדנים, למרות שלא חשתי בתסמינים שהיו לבעלי? תודה מראש

שלום קרן, קיימת אפשרות שחלית ב'שפעת החזירים' מבלי שהיה לך חום (או סימפטומים אחרים), אך הסבירות לכך היא נמוכה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות