האם מחלה זיהומית?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 00:00 | מאת: לאשין

שלום ד"ר האם הסימנים שלהלן מצביעים על זיהום? התופעות החלו לפני 3.5 חודשים בהתחלה זה היה נראה כעקיצה בכף הרגל ליד העקב - אזור קטן התנפח, כאב היה נוקשה וחם וראו אדמומיות. לאחר יום הנפיחות ירדה וקצת גרד עד שנעלם. אחרי יומיים זה הופיע שוב, כך באותה הצורה אבל ברגל השנייה. אחרי שבוע התחילו שוב להופיע אותן התופעות ממש בכף הרגל מה שהכאיב בהליכה. מאז ועד היום יש תקופות של יותר סימפטומים ופחות עד כמעט כלום ואז אחרי שבוע או שבועיים זה מופיע שוב. שמתי לב שמה שמעודד הופעת סימפטומים (לפעמים) זה לחץ לכן הרבה מהנפיחות מופיעה בכפות הרגל. מקומות נפוצים נוספים זה כף היד ולאורך הזרועות מהצד הפנימי שלהם. לפעמים הנפיחות מלווה בכאב לאורך כלי הדם שברגליים ובידיים. פעם או פעמיים הייתה נפיחות כזו גם בגב מאחור. גודל התופעה בין 1.5 ל 3 ס"מ, אין צורה מוגדרת. בדיקות עד עכשיו מראות שאין בעיה של זרימת דם, בדיקת דם מראה שהכל תקין. צפויות בדיקות של אלרגיה ושל כלי דם בקרוב. כחודשיים וחצי לפני הופעת הסימפטומים בפעם הראשונה ביליתי שבוע על נהר הריו גרנדה שמפריד בין טקסט למקסיקו חוץ מזה אין שינויים בתזונה או חשיפה מודעת לחומרים רעילים.אני בת 32. תודה

שלום לאשין, לי התאור שלך לא נשמע כמו מחלה זיהומית, ואני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות