מתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 23:22 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין היקר תודה רבה על תשובותיך מפורום שפעת החזירים. רציתי לדעת מתי כדאי להתחסן כנגד שפעת רגילה אם בכלל ובאילו גילאים? אני ובעלי אמצע שנות ה - 30, הבת : שנתיים וחצי, הבן - 8 חודשים. (אני חוסנתי לראשונה בחודש שמיני בהריון עם הבן). תודה תודה. ענבר

שלום ענבר, על פי הנחיות משרד הבריאות שעומדות להתפרסם בקרוב גם החיסון כנגד 'שפעת עונתית' יומלץ רק לאנשים ב'קבוצות סיכון' לפתח את סיבוכי המחלה הזאת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות