חוששת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 22:56 | מאת: מעיין

שלום ד"ר, אני בת 32, אני בדר"כ לא חולה כלל , פעם בשנתיים, שלוש חוטפת התקררות ללא חום במהלך החורף וזהו. הפעם האחרונה שממש היה לי חום הייתה כשהייתי בת 10. כבר 4 ימים עם הרגשה של התחלת התקררות, גרון מגרד ומציק, אוזניים מגרדות ומציקות. 4 ימים המצב נשאר סטטי לא מתפתח להתקררות ולא משתפר. אני מודדת חום כל יום, החום נע בין 35.5-36.5. האם זו יכולה להיות התחלה של שפעת החזירים. אני מאוד בלחץ כי אני בעלת משקל יתר (BMI 32) הבנתי שהשמנת יתר עלולה לגרום לסיבוכים של המחלה.

שלום מעיין, התיאור של מחלתך איננו אופייני ל'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות