חולה כבר מספר ימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 22:32 | מאת: נועם

שלום דוקטור ביום שישי התחלתי להרגיש ברע כרגע אחרי 3 ימים של חום, וליחה שלא נגמרת... החום נרגע אני קם כבר בלי חום אבל מרגיש לפעמים טיפה חם נגיד סביבות ה37-38 אני לוקח כדור דומה לאקמול (tylenol) והוא עוזר לי להרגיש טוב רק שהליחה לא נגמרת.. אני פשוט מלא ליחה ושומעים את זה על הנשימה שלי אבל אין לי בעיות בנשימה... רציתי לדעת אם אלו הם תסמינים של שפעת החזירים?

שלום נועם, יתכן שאתה סובל מ'שפעת החזירים', ויתכן שמדובר בבעיה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות