תסמיני שפעת עם אשה בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 21:32 | מאת: רון

שלום אני בן 35 ואשתי בהריון כעת בחודש תשיעי ויש לנו ילד בן 4. התסמינים: - בבוקר היה לי כאבי גרון וליחה מעט צהובה אך זה עבר. - מהבוקר אני גם מנוזל עד עכשיו ועם כאבי ראש חזקים וחולשה - חום 37. - יש לי בחילה ותחושה של רצון להקאה 1.האם אלו תסמינים לשפעת חזירים? 2.היכן ניתן להיבדק ותוך כמה זמן מקבלים תשובה לבדיקה? 3. האם יש מקומות בהם התשובה ניתנת מהר יותר ממקומות אחרים? 4. לפני 3 שנים התגלה אצלי סרטן מעי גס ועברתי ניתוח-כריתת רוב המעי וכימוטרפיה במשך חצי שנה - האם אני יותר בקבוצת סיכון בשל כך? (האם סרטן נחשב "מחלה כרונית")? סליחה על כל השאלות - אודה לך ד"ר אם תתפנה לענות על כולן תודה מראש ורפואה לכולם

שלום רון, 1. יתכן ויש לך 'שפעת חזירים', אך היעדר חום מוריד את הסבירות לכך. 2. תיאורטית ניתן לבצע בדיקה יעודית למחלה זו, אך מעשית ממעטים מאד כיום (גם בקופות וגם בבתי החולים) לעשות זאת. 3. אתה אינך נחשב כשייך ל'קבוצת סיכון' לפתח את סיבוכי המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות