בהריון עם ילד חולה בשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 19:49 | מאת: אבישג

שלום ד"ר הלפרין, בני בן השנתיים חולה ככל הנראה עם שפעת חזירים, יש לו כאבי גרון, שיעול לח וחום. מה אני יכולה לעשות בשבילו? אני בהריון בחודש ה-5, האם אני יכולה להתחיל לקחת תמיפלו כדי למונע קבלת השפעת ממנו? כןאב לי הגרון אבל אין לי חום אז אינני חושבת שנדבקתי עדיין.. תודה, אבישג

שלום אבישג, 1. את יכולה לקחת את בנך לבדיקת רופא/ה. 2. בשלב זה משרד הבריאות לא ממליץ לאנשים שנחשפים לחולים במחלה זו לקחת טיפול מונע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות