הרפס בהריון- שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 19:08 | מאת: אנסטסיה

נדמה לי שיש לי כעת התפרצות בפי הטבעת (לפעמים אני לא ידועת לזהות כי זה דומה לטחורים). השאלה היא כזו- הרי בהריון מומלץ לקחת וולטרקס בעת ההתפרצות ואם לא יקח, זה עלול להזיק לעובר? יש יותר סיכון לעובר? ואם באמת מדובר בטחורים האם כדאי לקחת ליתר בטחון- אין לי אפשרות לגשת לבדיקה אצל רופא באופן מיידי, יש לי וולטרקס, אני צריכה להחליט לבד...

שלום אנסטסיה, אם את חוששת שאת סובלת מטחורים 'פעילים' או מהתפרצות של הרפס בפי הטבעת, מומלץ לך לגשת לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות