שפעת החזירים שכרגע הובחנה לבעלי מה לעשות?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 18:10 | מאת: רחל

ברגע זה חזר בעלי מהרופא לאחר שחש רע בעבודה וחום של 38 וצמרמורות - ההבחנה שפעת החזירים, אנחנו אנשים מבוגרים יש גם נכדים,(אגב בעלי עובד בהנהלת קו"פח ומבקר בסניפים) הרופא נתן לו רק אקמול, אבקש לדעת מה ההשלכות, מה עליו לעשות? ומה לא לעשות, ואיך להתמודד עם הבעיה, האם צריך להיות בבידוד? כמה זמן? ואם יש סיבה לדאגה? דחוף תודה רחל ויס

שלום רחל, 1. מומלץ לבעלך להישאר ב'בידוד מרצון' עד להחלמתו (+ 24 שעות) מהמחלה. 2. כדי לצמצם את הסיכויים של בני ביתו מלחלות מומלץ לו להתרחק מהם ככל האפשר; לחבוש מסכת פה-אף כשהוא נמצא בקרבתם; ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). 3. הקפדה על כללי הגינה אישיים מומלצת גם לכל אחד אחר מבני הבית, כמובן. 4. אם יש החמרה במצבו מומלץ לו לפנות לבדיקה רפואית חוזרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות