שימוש בסמבוכל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 16:59 | מאת: דוד

האם סמבוכל יכול להפחית את ההדבקות?

12/08/2009 | 17:21 | מאת: מיטל

יש טיפול לשפעת החזירים ולכל שפעת זה הטיפול של רמי מור שבמקור פיתח אותו למחלת הנשיקה שהיא יותר גרועה פי אלף משפעת החזירים הטיפול הזה הוא צמחי והוא מבריא אותך מהמחלה תוך 24 שעות מרגע הלקיחה. החיסרון זה שהטיפול יקר ( 2 בקבוקים גדולים ) עולים 1300 שקל אבל שווה כל אגורה אחרי מה שעברנו עם הסיוט הזה אני ועוד 4 בני משפחה אני לקחתי ממנו עוד שני בקבוקים למשומרת את הטיפול הזה חשפה בפניי דר' קרני (רופאה מדהימה) שהיא טופלה אצלו והחלימה והיא תלתה שלט במרפאה שלה בקופת חולים ( מכבי ) וכך הגעתי אליו. תכנסו לאתר שלו אין יש באתר את המידע על מחלת הנשיקה שזה אותו הטיפול. WWW.RAMIMOR.CO.IL אני מציעה לכם לא להתקשר שלא בשעות העבודה שלו כי זה פוגע לו בפרטיות בבית עד כדי מצב שהוא יחסום אותכים לטיפול של יעזרו שום תחנונים כמו שקרה לחברה שלי - חייבים לכבד.

שלום דוד, אינני מכיר את יעילות הסמבוכל במניעת (או הפחתת הסיכויים ל) הידבקות ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות