האם נכון שעדיף לא להיכנס להיריון בתקופה זו?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 15:23 | מאת: נורית

אני מאוד חוששת מהידבקות במחלה הזו. הבנתי שנשים בהיריון נמצאות בקבוצת הסיכון לסיבוכי המחלה, וכן על כך שתרופת התמיפלו כבר מאבדת מיכולותיה כיוון שהנגיפים פיתחו עמידות (לפחות חלקית) - מה שאומר שאין היום טיפול יעיל במחלה (ולפחות בחודשים הקרובים כבר לא יהיה טיפול). האם זה אומר שלא כדאי להיכנס להיריון בחודשים הקרובים - עד חלוף זעם?

שלום נורית, אין בידי כלים כדי להעריך את "כדאיות" המועד שבו מומלץ לך להיכנס להריון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות