שפעת ודלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 11:56 | מאת: עדי

ד"ר הלפרין שלום לפני כשבועיים חליתי בשפעת עם חום גבוה (מעל 39). לא נבדקתי בדיקות מיוחדות לאבחון סוג השפעת. לאחר שבוע השפעת הפכה לדלקת ריאות שנמשכה גם כן שבוע (צילום חזה אישר את הדלקת). היום, שבועיים אחרי, סיימתי את האנטיביוטיקה לפני 3 ימים אבל אני עדיין משתעלת. לפי רופא שבדק אותי היום הריאות נקיות, אבל החום שלי שוב החל לעלות (כרגע 38+). מה עושים? יכול להיות שהשפעת חזרה? או סביר יותר שמדובר עדיין בדלקת שפוספסה? כי כרגע ההרגשה מזכירה יותר שפעת (כאבי שרירים).. תודה

שלום עדי, מומלץ לך לחזור לבדיקת רופא/ה (ולבקש לבצע צילום חזה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות