מגבונים לחים לניקוי מקלדות במוקדי שרות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 10:01 | מאת: אבי לוי

שלום, אני מנהל חירום בחברת תקשורת, ויש לנו מוקדי שרות, ועל אותה מקלדת מתחלפים עובדים שונים במשמרת. חשבנו לספק לעובדים מגבונים לחים לניקוי המקלדת לפני השימוש. ראשית האם קיים מוצר כזה, כמו-כן האם קיים חשש שמוצר כזה רק ימרח את החיידקים על גבי המשטח, או אולי קיימים מגבונים שגם מבצעים פעולת חיטוי. אשמח לתשובתך, כמו-כן הפניה לספקים או שם/סוג של מוצר כזה. בברכה,אבי

שלום אבי, המידע שאותו אתה מחפש איננו נמצא ברשותי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות