שפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 08:55 | מאת: אלמונית

שלום, ביומיים האחרונים אני סובלת מחום מאוד גבוה 39. סלזיום יחד עם בנותיי הייתי אצל רופא המשפחה והוא אבחן את שלושתינו בשפעת החזירים. לא קיבלנו טיפול למעט טיפול תומך. האם אני יכולה לחולת המחלה שוב? כיצד עלי להגן על בני משפחה אחרים? האם אפשר להדבק דרך מקלדת המחשב? תודה ויום טוב

שלום אלמונית, אין זה סביר שאדם שחלה לאחרונה ב'שפעת החזירים' יחלה בעתיד הקרוב שוב במחלה זו. 2.מומלץ לך להיות ב'בידוד מרצון', לחבוש מסכת פה-אף בנוכחות אנשים אחרים, ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). 3. אם על מקלדת של מחשב ניתז רוק של אדם חולה, ואדם בריא נוגע ברוק הזה ואח"כ מכניס את ידו לפה או לאף שלו- הוא יכול להידבק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות