לד"ר אפרים.. !

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 00:14 | מאת: עדי

שבוע שעבר הרגשתי לא טוב ויום ראשון הלכתי לרופא והוא אמר לי שיש לי את שפעת החזירים. הרגשתי ממש לא טוב ואני עכשיו מרגישה הרבה יותר טוב אבל כל התסמינים נשארו לי חוץ מחום.. רציתי לדעת אם אני יכולה לצאת כבר מהבית כי הרופא אמר לי להשיאר בבית בשבוע הקרוב.. שיהיה לך ערב טוב ותודה :)

שלום עדי, על פי הנחיות משרד הבריאות אדם שחולה ב'שפעת החזירים' מפסיק להיות מדבק רק לאחר 24 שעות מהיעלמות כ ל תסמיני מחלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות