מודאגת..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 22:04 | מאת: סיון

קרה לי דבר מוזר.. הלכתי ברחוב והייה די חשוך ועברתי בקיוסק ליד מקרר הגלידה וקיבלתי מכה או שריטה עמוקה בידי.. אין לי מושג ממה קיבלתי לא שמתי לב ולא חשבתי על זה... רק אחר כך נהייתי מודאגת.. ירד לי מעט מאוד דם אבל ראו לי אדם בתוך השריטה (ס"מ בערך..) האם ניתן להדבק במחלה זיהומית כלשהי חלילה (איידס או אחרת) אם הייה על החפץ שאיני יודעת מהו נוזל מדבק כלשהו שנכנס לי ליד... או שזו הייתה מחט ששרטה אותיי.. בתודה מראש

שלום סיון, הדבקה באיידס במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה, אבל מומלץ לך לקבל חיסון כנגד טטנוס (אם לא קיבלת כזה ב- 10 השנים האחרונות). הרבה בריאות אפי

12/08/2009 | 09:19 | מאת: סיוון

ואם הייה נגיד נוזל מדבק על החפץ ממנו נפצעתי, כמה זמן לוקח לו להתייבש באויר?

מנהל פורום מחלות זיהומיות