חייבת עצה דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 21:30 | מאת: קטי

שלום רב. כבר מספר ימים אני סובלת מכאבי גרון, ונזלת קלה בלבד. ללא חום.ועם לחץ דם נמוך מזה חודש ימים. יש לי מספר שאלות, אשמח אם תענו לי עליהן בהקדם האפשרי: 1. האם אלה תסמינים של שפעת החזירים? 2. עברתי לפני חצי שנה טיפול באינטרפירון ובפגסיס. האם אני נמצאת בקבוצת סיכון. אם כן כיצד עלי לפעול כרגע? תודה מראש על טיפולך

שלום קטי, 1. היעדר חום מוריד את הסבירות שמחלתך היא 'שפעת החזירים'. 2. לפי התאאור שלך את אינך נכללת ב'קבוצת הסיכון' לפתח את סיבוכי המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות