שאלה ...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 21:02 | מאת: תמיר

שלום דוקטור, אני סובל כבר יומיים מכאבי שרירים , הרבה נזלת, שיעול קל ,עייפות כללית. וללא חום !! רציתי לשאול אם יש מצב שזה שפעת החזירים? האם יש צורך להיבדק ? ואם זה כן שפעת חזירים , האם אפשר להבריא ממנה לבד ? או שזה לא יעבור עד שיגיע החיסון.... ראוי לציין שאני מבריא לאט לאט . תודה רבה.

שלום תמיר, יש מצב שמדובר ב'שפעת החזירים'. רוב האנשים מבריאים מהמחלה הזו ללא סיבוכים, ואם גם אתה בדרך הזאת אין לךסיבה "לרוץ" לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות