הריון ושפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 20:15 | מאת: שרה

אני בהריון והשבוע נפגשנו עם משפחה שלאחד מילדיהם חום ותסמינים של שפעת החזירים. הקפדתי לא לגעת בילדיהם. תוך כמה זמן מרגע המפגש ניתן לדעת אם נדבקתי? אם שפעת החזירים כל כך מסוכנת לנשים הרות, מדוע לא ליילד אותן אף בשבוע 28 (הרי כך נחסוך חיים)? תודה רבה

שלום שרה, 1. זמן הדגירה של 'שפעת החזירים' היא בין יום לשבוע. 2. 'שפעת החזירים' היא לא "כל כך מסוכנת לנשים הרות",והיא הרבה פחות מסוכנת לעובר מאשר נסיון לילד אותו בשבוע 28. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות