שפעת החזירים בילד חולה אסטמה וסטרידור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 20:01 | מאת: ליאת

הבן שלי העלה חום ל- 38.8 שירד ל- 38.3. הילד מתלונן על כאבים במצח (כנראה כאב ראש). סה"כ הוא נראה בסדר. הוא בן 5 חולה באסטמה ובסטרידור. האם יכול להיות שנדבק בשפעת החזירים? מה עלי לעשות לנוכח היותו בקבוצת סיכון לסיבוכי המחלה, האם עלי לפנות לבית חולים? אין כרגע רופא קופה בשעה כזו... אוד על תשובתך

שלום ליאת, יכול להיות שבנך חולה ב'שפעת החזירים'. אם מצבו בסך הכל הוא טוב את יכולה לחכות עד מחר לבדיקת רופא/ה. אם נראה לך שלא (למשל בגלל שיש לו קשיי נשימה)- מומלץ לקחתו לבדיקה כזאת עוד הלילה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות