חשיפה למחלה במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 15:28 | מאת: קרן

אני באמצע השבוע ה-21 להריון. היום נחשפתי לאדם חולה. איני יודעת אם מדובר בשפעת החזירים, אך הוא מצונן ומשתעל. ניסיתי להתרחק ממנו ככל שניתן, לא נגעתי בחפצים בהם הוא נגע, שטפתי ידיים מיד כשיכולתי. בהנחה שמדובר בשפעת החזירים - האם ניתן להידבק משהייה באותו החדר, בתנאים המתוארים? אם כן - מה עלי לעשות?

שלום קרן, יתכן שנדבקת ב'שפעת החזירים', או ממהמחלה האחרת שממנה סובל האדם המתואר בשאלתך. מה שאת יכולה לעשות זה לחכות ולקוות לטוב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות