שפעת.... + סיבוכים ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 14:57 | מאת: ניר

שלום, היום קפץ לי החום ל38.1 עם כאבי גרון ושיעולים מלווים בליחה. כאשר בשיעולים עצמן כאב לי החלק המרכזי של הריאות (נראה לי מתחת לעצם החזה) פניתי לרופא אשר נתן לי מסיכה, הוראות לבידוד ואמר לי להוריד את החום עם אקמול. כאשר מחר לעשות צילום חזה. הוא אמר שמוקדם מדי לבדוק אם יש משהו בחזה שכן רק היום זה התחיל. מה שכן הוא רוצה לראות את הצילומי חזה (שאערוך מחר) ולפי זה לקבוע אם לטפל באנטיביוטיקה נגד דלקת ריאות. התסמינים שאני חש... "הולך כמו זומבי" (מרחף משהו), חום, כאבי גרון וכאבים בשיעול אשר מלווים בליחה. הייתכן ויש מקום פה לשפעת החזירים ?.. כמו כן, בהנחה ונכון לעכשיו אני ממתין בבית ומנסה להוריד את החום, האם יש אפשרות להחרפה במצב מבלי יכולת טיפול ראויה ? (ז"א.... איחרנו תמועד?) בינתיים אני ממתין למחר ובהנחיתו, לוקח כדורים. מודה לך.

שלום ניר, ייתכן ואתה חולה ב'שפעת החזירים'. רוב האנשים מחלימים ממחלה זו בעזרת טיפול סימפטומטי בלבד (וללא צורך בטיפול יעודי). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות